GDPR

Politica de Confidențialitate și Protecție a Datelor – CumparLegume.com

Ultima actualizare: 20 decembrie 2023

Bun venit la CumparLegume.com (denumit în continuare “noi”, “ne” sau “platforma”). Ne luăm angajamentul de a proteja și respecta confidențialitatea datelor tale personale. Această Politică de Confidențialitate și Protecție a Datelor (denumită în continuare “Politica”) descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale atunci când vizitezi site-ul nostru și cum poți controla colectarea și utilizarea acestor informații.

1. Informații Colectate

Colectăm informații personale pentru a îmbunătăți experiența ta pe CumparLegume.com și pentru a furniza servicii mai eficiente. Informațiile pe care le colectăm includ, dar nu se limitează la:

  • Informații de Contact: Numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon.
  • Informații de Livrare: Adresa ta de livrare pentru a putea procesa comenzile tale.
  • Informații de Plată: Detaliile cardului de credit sau alte informații de plată pentru a procesa plățile.
  • Informații Demografice: Preferințe și informații demografice pentru a personaliza experiența de cumpărare.
  • Datele de Autentificare: Nume de utilizator și parolă pentru a-ți permite accesul la contul tău.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile tale personale în scopurile detaliate mai jos:

  • Pentru procesarea comenzilor și livrarea produselor la adresa indicată.
  • Pentru a-ți oferi suportul necesar și pentru a răspunde la solicitările tale.
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența ta pe CumparLegume.com.
  • Pentru a-ți furniza informații despre produse, oferte speciale și promoții.
  • Pentru a-ți oferi opțiuni de plată și a procesa tranzacțiile tale.

3. Partajarea Informațiilor

Nu vom partaja informațiile tale personale cu terțe părți fără consimțământul tău, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre (de exemplu, procesarea plăților sau livrarea produselor).

4. Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile tale personale și luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.

5. Drepturile Tale

Ai dreptul să accesezi, să corectezi sau să ștergi informațiile tale personale. De asemenea, poți solicita restricționarea sau oprirea prelucrării acestora.

6. Contact

Pentru întrebări sau preocupări legate de Politica noastră de Confidențialitate, poți să ne contactezi la adresa de e-mail office@cumparlegume.com.

Prin utilizarea platformei noastre, ești de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate. Această Politică poate fi actualizată periodic; te încurajăm să revii pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Termeni si Conditii
Cookie Policy (EU)

Termeni si Conditii

Termeni și Condiții pentru CumparLegume.com

Actualizat la 20 decembrie 2023

1. Introducere

1.1. Bine ați venit pe CumparLegume.com, operat de La Degustari cu Traditii SRL (denumit în continuare “CumparLegume.com” sau “Noi”). Accesarea și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor descrise mai jos.

1.2. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, aparțin La Degustari cu Traditii SRL și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

2.2. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut de pe site fără acordul scris prealabil al La Degustari cu Traditii SRL este strict interzisă.

3. Utilizarea Site-ului

3.1. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să furnizați informații corecte, complete și actualizate în momentul creării contului sau în procesul de comandă.

3.2. Este interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.

4. Comenzi și Plăți

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe CumparLegume.com, confirmați că sunteți de acord să achitați suma totală specificată pentru produsele comandate.

4.2. Prețurile afișate pe site includ TVA conform legislației în vigoare.

4.3. La Degustari cu Traditii SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile și de a actualiza informațiile privind produsele fără notificare prealabilă.

5. Politica de Returnare și Rambursare

5.1. Detaliile privind politica noastră de returnare și rambursare sunt disponibile pe site și fac parte integrantă din acești termeni și condiții.

6. Confidențialitate și Securitate

6.1. Informațiile personale furnizate în procesul de comandă sunt gestionate conform Politicii de Confidențialitate a CumparLegume.com.

6.2. La Degustari cu Traditii SRL utilizează măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi comunicată prin intermediul site-ului.

8. Contact

8.1. Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@cumparlegume.com.

9. Legislație și Jurisdicție

9.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația română, iar orice litigiu va fi soluționat de instanțele competente din România.

10. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

10.1. Utilizarea site-ului CumparLegume.com constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați la data de 20 decembrie 2023.

Comunicat de presa – „ HORTICULTURA ROMÂNIEI – context şi viitor “ – 18 nov 2023
Cumpar Ferma sau Teren : 1000 – 3000 ha

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *