Termeni si Conditii

Termeni și Condiții pentru CumparLegume.com

Actualizat la 20 decembrie 2023

1. Introducere

1.1. Bine ați venit pe CumparLegume.com, operat de La Degustari cu Traditii SRL (denumit în continuare “CumparLegume.com” sau “Noi”). Accesarea și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor descrise mai jos.

1.2. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, aparțin La Degustari cu Traditii SRL și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

2.2. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut de pe site fără acordul scris prealabil al La Degustari cu Traditii SRL este strict interzisă.

3. Utilizarea Site-ului

3.1. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să furnizați informații corecte, complete și actualizate în momentul creării contului sau în procesul de comandă.

3.2. Este interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.

4. Comenzi și Plăți

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe CumparLegume.com, confirmați că sunteți de acord să achitați suma totală specificată pentru produsele comandate.

4.2. Prețurile afișate pe site includ TVA conform legislației în vigoare.

4.3. La Degustari cu Traditii SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile și de a actualiza informațiile privind produsele fără notificare prealabilă.

5. Politica de Returnare și Rambursare

5.1. Detaliile privind politica noastră de returnare și rambursare sunt disponibile pe site și fac parte integrantă din acești termeni și condiții.

6. Confidențialitate și Securitate

6.1. Informațiile personale furnizate în procesul de comandă sunt gestionate conform Politicii de Confidențialitate a CumparLegume.com.

6.2. La Degustari cu Traditii SRL utilizează măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi comunicată prin intermediul site-ului.

8. Contact

8.1. Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@cumparlegume.com.

9. Legislație și Jurisdicție

9.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația română, iar orice litigiu va fi soluționat de instanțele competente din România.

10. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

10.1. Utilizarea site-ului CumparLegume.com constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați la data de 20 decembrie 2023.